Vragen?

+32 11 79 93 70

Provincie Limburg

AANMELDINGSPROCEDURE

1. Aanmelding broers en zussen huidige leerlingen + kinderen van personeelsleden

Leerlingen uit deze groepen kunnen vanaf de eerste schooldag na de kerstvakantie tot het einde van januari via Smartschool  aanmelden. Zij krijgen voorrang op andere aanmeldingen.

2. Aanmelding overige leerlingen: 1 maart 2024

Op vrijdag 1 maart 2024 om 9.00u* start de digitale aanmelding via www.provilion.be. Tijdens het online aanmelden kan je een tijdsslot kiezen voor een bezoek aan de school op de aanmeldingsdag. Ten laatste op 6 maart ontvang je een bevestiging van het gekozen tijdsslot via e-mail.

*Het tijdstip van aanmelden bepaalt de plaats van een leerling in het register en is van belang bij het toewijzen van beschikbare plaatsen. 

3. Aanmeldingsdag: 9 maart 2024

Op zaterdag 9 maart verwelkomen we je op het afgesproken tijdsslot in onze school. Je maakt kennis met alles wat onze school te bieden heeft tijdens een rondleiding van ongeveer een uur.

4. Toewijzing beschikbare plaatsen

Na de aanmeldingsdag worden alle aanmeldingen door het zorgteam verwerkt. Afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen en de chronologie van online aanmelden, wijzen we zo snel mogelijk de beschikbare plaatsen toe.

Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, komt uw kind op een wachtlijst terecht. Deze wachtlijst blijft behouden tot en met de vijfde schooldag in oktober. Indien er een plaats vrij komt contacteert onze school u.

5. Start intakeprocedure

Leerlingen die een beschikbare plaats toegewezen kregen, starten de intakeprocedure.

Leerlingen die op de wachtlijst staan, worden gecontacteerd als er plaatsen vrijkomen.

 

INTAKEPROCEDURE