Vragen?

+32 11 79 93 70

Provincie Limburg

Kalender

Via onderstaande kalender ben je op de hoogte wat er nog allemaal staat te gebeuren dit schooljaar. Omwille van de coronacrisis is deze nu compleet leeg. Natuurlijk worden er voor de leerlingen wel allerlei activiteiten georganiseerd die Coronaproof kunnen doorgaan. Pyjamdag, Dag van de Jeugdbeweging, Halloween, Rode neuzen week zijn enkele voorbeelden.

 

Aanmeldingsprocedure op 6 maart 2021.

Beste ouder(s)

PROVIL ION hecht veel belang aan het creëren van een warme leeromgeving waarin creatieve en gedreven leerkrachten een sterk onderwijsproject uitdragen. We stellen onze school graag voor aan geïnteresseerde leerlingen en ouders. In normale tijden kan onze OV3- en OV4-afdeling bezocht worden zodat iedereen een duidelijk beeld krijgt van onze werking. Dit schooljaar zal enkel een bubbelbezoek mogelijk zijn. We hopen hiermee de drempel naar een nieuwe school te verlagen.

Omwille van de Coronamaatregelen zijn we genoodzaakt onze aanmeldings- en inschrijvingsprocedure aan te passen. Zaterdag 6 maart 2021 vanaf 9.00 uur kunnen leerlingen die recht hebben op buitengewoon onderwijs zich online aanmelden op deze website. Na aanmelding zal het zorgteam contact opnemen om op zaterdag 13 maart 2021 een bubbelbezoek te brengen aan onze school en de inschrijvingsprocedure samen met u te overlopen. (richtlijnen i.v.m. het bubbelbezoek ontvangt u na afspraak) Alle verdere info over ons studieaanbod en de inschrijvingsmogelijkheden vindt u als u hier klikt voor OV4 en hier voor OV3.

 

We hopen u te mogen verwelkomen!