Vragen?

+32 11 79 93 70

Provincie Limburg

Bereikbaarheid

AUTO

1. OV3 - U kan uw kind afzetten aan de poort gelegen in de Duinenstraat. Een andere mogelijkheid is de poort aan de Vreyshorring, hier is een 'Kiss-&-ride' voorzien. Vanaf daar kan uw kind te voet, van de poort naar de school wandelen.

2. OV4 - U kan uw kind afzetten aan de poort in de Hennepstraat / Nijshoek (ter hoogte van nr 21). Opgelet: parkeren is hier niet toegestaan!

FIETS

Komt uw kind met de fiets? Dan kan het de school binnen komen aan de poort in de Hennepstraat (OV4). Leerlingen van OV3 die met de fiets komen, mogen binnenrijden aan de Duinenstraat.

OPENBAAR VERVOER

Bus

Campus Provil is zeer goed bereikbaar met het openbaar busvervoer. Dit mede door de vier aanpalende bushaltes Lommel ProvilLommel AutowegLommel Kliniek en Lommel Vreyshorring, dewelke allemaal op minder dan tien minuten wandelen van de campus liggen. 

 

Trein

Campus ION is gelegen op 1 km van het NMBS Station te Lommel. Het station is gelegen aan de lijn Neerpelt-Antwerpen met stopplaatsen te Overpelt vanuit Neerpelt, en Berchem, Lier, Herentals, Olen, Geel en Mol vanuit Antwerpen.

 

Locatie School:

Provil ION

Duinenstraat 1

3920 Lommel

51°13'06.4"N 5°18'26.5"E